Dastatu gure produktuak

Gorostiaga

Nola heldu?

Kantauri itsasoko antxoa freskoaren kontserbak lantzen dituzte Gorostiagan, portuan kokaturiko ustiategian. Gaur egun, familiako bigarren belaunaldia aritzen dira antxoak kontserbaratzen."

  • Conservas

Anchoas en aceite vegetal

  • Anchoas
  • Conservas Gostiaga Antxoak.jpg
  • Conservas Gorostiaga Antxoa lata haundiak.jpg

¿Dónde comprar?

  • Caserio
  • Tienda

Dirección y contacto

Gorostiaga - Manuel Gorostiaga

Portua 23, Txoritonpe
20808 Getaria
Gipuzkoa

¿Cómo llegar?

Galería de fotos

Gorostiaga Antxoa lata haundiak.jpgGorostiaga langileak antxoak garbitzen.jpgGorostiaga Portua.jpg

Gertuko ekoizleak

  • Ezkurtxerri S.L.

    Ezkurtxerri S.L.

    Meagas bidean kokaturiko Eguzkitza baserrian duela hamabi urte ingurutik dabiltza txerriak etxe inguruko artadietan. Due

  • Aizpurua Txakolina

    Aizpurua Txakolina

    Getaria herrigunetik gertu, hiru belaunaldiz txakolingintzan dihardute Aizpurua baserrian. Etxe inguruan eta herrigunean

  • Viveros San Anton

    Viveros San Anton

    35 urtetik gora daramate itsaskien sektorean lanean. Giza talde espezializatuarekin eta kalitate goreneko produktuarekin

  • Gure eztia eta gure eztikiak

    Gure eztia eta gure eztikiak

    Erlategi txikietan ekoitzitako kalitate handiko ezti freskoak lantzen dituzte Giez Berrin 1998tik. Betiko usadioei eutsi

  • Ziarre

    Ziarre

    Ziarretarrek urte asko daramate lurra lantzen. Egun, hirugarren belaunaldia aritzen da baratzegintzan. Etxe inguruko lur

  • Urki Txakolina

    Urki Txakolina

    Urki upategi eraiki berria da, punta-puntako teknologiaz hornituta; bertan, Txakolina modurik tradizionalenean lantzen d

  • Eitza Goikoa

    Eitza Goikoa

    Aurreko belaunaldiek egin izan zuten eran, gaur egun ere baratzegintzan aritzen dira Eitza Goikoa baserrian. Etxe iguruk

  • Pakita Tomatea

    Pakita Tomatea

    60 urte inguru dira Alikante baserrian baratzegintzan hasi zirela. Gaur egun, bigarren belaunaldia aritzen da nekazari l

  • Agerre txakolina

    Agerre txakolina

    Askizu auzoko Agerre etxearen bueltan XIX.mendetik ezagutu izan dira mahastiak itsasoari begira. Gaur egun, hirugarren b

  • Gañeta txakolina

    Gañeta txakolina

    Ostolaza familiak hainbat belaunaldi darama Askizuko gainean mahatsa lantzen. 1985.urtean ekin zioten Itziar eta Juliane

  • Akarregi Txiki

    Akarregi Txiki

    Aurreko belaunaldien ohiturari jarraituz, Joxe Manuelek 1990.urte inguruan ekin zion txakolingintzari. Itsasoaren kresal

  • Aroa

    Aroa

    1990.urte inguruan goi mailako sukaldari eta gourmet dendentzako kalitatzeko barazkiak ekoizteari ekin zioten Aroan. Urt

itzuli gora