Dastatu gure produktuak

Olaitz Lekuona, Iñaki (Aranburu baserria)

Nola heldu?

Ustialekua Oiartzunen kokatua dago Altzibar eta karrika auzoen artean, behi esnea ekoizten ibili gara betidanik 1992. urterarte eta geroztik baratza eta hegazti produktuak ekoizten jardun dugu. Gaur egun 3 Ha sagasti dauzkagu landatuak, eta sagardotarako sagarra ekoitzi eta saltzen da bertan. Bertan sagardoa ere egiten da etxerako, familiarterako eta lagunentzako, 18000 kg sagar inguru lantzen dira, erdia baserriko sagarrak izaten dira eta beste erdia norberak ekartzen du beraien etxeetatik. Tolare neumatikoa erabiltzen da, 1000 kg inguru sagar txikitu kabitzen dituena, eta ondoren altzairu erdoilezinezko, eta egurrezko kupeletan sagardoa fermentatzen da. Norbaitek bertan sagarra erosi edo bere sagarra ekarri eta muztioa egiteko aukera ere badago, ondoren bere etxean sagardoa egin ahal izan dezan.

  • Manzana de sidra;

Manzana de sidra;

  • Manzana de sidra;   1471_foto4.jpg
  • Manzana de sidra;   1471_foto5.JPG
  • Manzana de sidra;   9.jpg

¿Dónde comprar?

  • Mercados
  • Ferias
  • Caserio

Productos certificados

  • Ecológico

Consultar con el productor la certificación concreta de cada producto.

Dirección y contacto

Galería de fotos

1471_foto3.JPG1471_foto2.JPG

Gertuko ekoizleak

itzuli gora