Dastatu gure produktuak

Pérez de Arenaza Sogorb, Rakel (Askasibar)

Nola heldu?

Naturan eta naturarekin bat bizitzeko gure asmoak, duela urte batzuk bertara ekarri gintuen, Askasibarrera; XVI. mende hasierako baserri bat, Udalaitz mendiaren magalean kokatua, Arrasateko Meatzerreka auzoan. Pixkanaka pixkanaka eta ilusio handiarekin, etxebizitza atondu genuen, eta gure sostengu izateko ogi labea eta baratzea martxan jarri genituen. Gaur egun, ekoizten ditugun ogi eta barazkiek 20 familia elikatzen dituzte, asteroko otarren sistema bidez. Ekoizten ditugun produktuen beste zati bat Arrasateko asteroko azokan saltzen ditugu. Gure hurrengo erronkak, oiloentzako etxetxo polit bat eraikitzea eta esnea ekoizteko ahuntzek bazkatzeko larreak prestatzea dira.

  • Horticultura (al aire libre)Horticultura (en inve

Horticultura (al aire libre)Horticultura (en invernadero)Manzana; Kiwi; Ciruela; Cereza; Nuez; Higo;

  • Horticultura (al aire libre)Horticultura (en inve 1549_foto4.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Horticultura (en inve 7.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Horticultura (en inve 49.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Horticultura (en inve 9.jpg

¿Dónde comprar?

  • Mercados
  • Ferias
  • Caserio
  • Grupos de consumo

Productos certificados

  • Ecológico

Consultar con el productor la certificación concreta de cada producto.

Dirección y contacto

Galería de fotos

1549_foto3.jpg1549_foto2.jpg1549_foto1.jpg

Gertuko ekoizleak

itzuli gora