Dastatu gure produktuak

Juan Luis Irastorza y Otros, S.C. (Aldaba-Zahar)

Nola heldu?

Aldaba Zahar Elkartea, Tolosako Aldabazahar baserrian sortutako Elkartea da orain dela 20 urte baino gehiago. Elikagai osasuntsuak sortzea da gure bizibidea, bizi gai eta bizi modu berriak astiro txertatuz. Horrexegatik dira biologikoak Aldabazaharreko produktu guztiak, orain dela 10 urte hasitako proposamena: gaztandegia (ahuntz, behi eta ardi gazta, iogurrak, gazta zahar krema), okindegia (ogia, galtzuri eta zekalearen legami amaz egina, madalenak, pastak, plum cake, bizkotxoak… etxeko errotan ehotzen dugun alearekin egina), garaian garaiko barazkiak … Aldaba Zahar Elkarteak Tolosako Aldaba auzoan garatu asmo duen IZADI proiektuaren xedea Tolosa Udalerriko landa-eremurik garrantzitsuenean Nekazaritza-Turismo-Didaktika Multzo bat ezartzea da, bisitariek Euskal landa-inguruneak eskaintzen dituen aukera guztiak bertatik bertara gozatzeko aukera izan dezaten. Esperientzi berri baten bila bazabiltza, Aldaba Zahar baserriko kideak irekiak gaude naturarekin eta animaliekin bolada batez bizi nahi duten jendea ezagutzera. Ogi, gazta eta iogurrak nola egin, animaliak zaindu, naturarekin kontaktuan egon. Baserrian lan egin nahi baduzu janari eta ohe baten truke, jar zaitez gurekin harremanetan!

  • Horticultura (al aire libre)Manzana; Frambuesa;

Horticultura (al aire libre)Manzana; Frambuesa; Grosella; Pera; Yogur de vaca -Aldaba Zahar-; Queso fresco de cabra -Aldaba Zahar-; Queso de vaca Begia-Aldaba Zahar-; Yogur de vaca desnatado -Aldaba Zahar-; Crema de queso -Aldaba Zahar-; Queso de de cabra Camembert -Aldaba Zahar-; Queso de cabra curado -Aldaba Zahar-; Queso de vaca Brie -Aldaba Zahar-; Yogur de cabra -Aldaba Zahar-; Yogur de vaca -Aldaba Zahar-; Queso fresco de cabra -Aldaba Zahar-; Queso de vaca Begia-Aldaba Zahar-; Yogur de vaca desnatado -Aldaba Zahar-; Crema de queso -Aldaba Zahar-; Queso de de cabra Camembert -Aldaba Zahar-; Queso de cabra curado -Aldaba Zahar-; Queso de vaca Brie -Aldaba Zahar-; Yogur de cabra -Aldaba Zahar-; Pan integral Molde grande 780g; Barra de trigo integral pequeña 375g; Barra de pan de trigo blanco pequeña 375g; Pan de espelta 375g; Pan de centeno 375g; Pan con semillas de Amapola 400g; Pan de pasas y avellanas 400g; Barra de trigo integral grande 600g; Barra de pan de trigo blanco grande 600g; Pan integral molde pequeño 600g; Bollito de pasas 100g; Magdalenas 200g; Bizcocho 180g; Pastas 200g;

  • Pan
  • Bollería
  • Horticultura (al aire libre)Manzana;  Frambuesa;  1315_foto4.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Manzana;  Frambuesa;  7.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Manzana;  Frambuesa;  1315_foto5.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Manzana;  Frambuesa;  9.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Manzana;  Frambuesa;  43.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Manzana;  Frambuesa;  34.jpg
  • Horticultura (al aire libre)Manzana;  Frambuesa;  35.jpg

¿Dónde comprar?

  • Mercados
  • Ferias
  • Caserio
  • Tienda
  • Grupos de consumo
  • Distribuidoras y Cooperativas

Productos certificados

  • Ecológico

Consultar con el productor la certificación concreta de cada producto.

Dirección y contacto

Galería de fotos

1315_foto3.jpg1315_foto2.jpg1315_foto1.jpg

Gertuko ekoizleak

itzuli gora