Dastatu gure produktuak

Viveros San Anton

Nola heldu?

35 urtetik gora daramate itsaskien sektorean lanean. Giza talde espezializatuarekin eta kalitate goreneko produktuarekin lan egiten dute Getariako kaian dagoen industrigunean.Zerbitzu eta arreta pertsonalizatua eskaintzen die bezeroei."

  • Pescado

Mariscos, Buey, Centollo, Bogavante, Nécora, Langosta, Camarón, Cigala, Percebe, Almejas, Ostras, Bígaro

  • Mariscos
  • Pescado Viveros San Anton mamorroak.jpg
  • Pescado 1Captura.JPG
  • Pescado 2Captura.JPG
  • Pescado 3Captura.JPG
  • Pescado marisco_cigala_th.jpg
  • Pescado marisco_langosta_th.jpg
  • Pescado marisco_necora_th.jpg
  • Pescado marisco_camaron_th.jpg
  • Pescado marisco_centollo_th.jpg

¿Dónde comprar?

  • Kaia 21
  • Tienda

Dirección y contacto

Galería de fotos

Viveros San Anton kanpotikan.jpgViveros San Anton denda.jpgjoseanena.jpgViveros San Anton biberoak.jpg

Gertuko ekoizleak

  • Ezkurtxerri S.L.

    Ezkurtxerri S.L.

    Meagas bidean kokaturiko Eguzkitza baserrian duela hamabi urte ingurutik dabiltza txerriak etxe inguruko artadietan. Due

  • Aizpurua Txakolina

    Aizpurua Txakolina

    Getaria herrigunetik gertu, hiru belaunaldiz txakolingintzan dihardute Aizpurua baserrian. Etxe inguruan eta herrigunean

  • Viveros San Anton

    Viveros San Anton

    35 urtetik gora daramate itsaskien sektorean lanean. Giza talde espezializatuarekin eta kalitate goreneko produktuarekin

  • Gure eztia eta gure eztikiak

    Gure eztia eta gure eztikiak

    Erlategi txikietan ekoitzitako kalitate handiko ezti freskoak lantzen dituzte Giez Berrin 1998tik. Betiko usadioei eutsi

  • Ziarre

    Ziarre

    Ziarretarrek urte asko daramate lurra lantzen. Egun, hirugarren belaunaldia aritzen da baratzegintzan. Etxe inguruko lur

  • Urki Txakolina

    Urki Txakolina

    Urki upategi eraiki berria da, punta-puntako teknologiaz hornituta; bertan, Txakolina modurik tradizionalenean lantzen d

  • Eitza Goikoa

    Eitza Goikoa

    Aurreko belaunaldiek egin izan zuten eran, gaur egun ere baratzegintzan aritzen dira Eitza Goikoa baserrian. Etxe iguruk

  • Pakita Tomatea

    Pakita Tomatea

    60 urte inguru dira Alikante baserrian baratzegintzan hasi zirela. Gaur egun, bigarren belaunaldia aritzen da nekazari l

  • Agerre txakolina

    Agerre txakolina

    Askizu auzoko Agerre etxearen bueltan XIX.mendetik ezagutu izan dira mahastiak itsasoari begira. Gaur egun, hirugarren b

  • Gañeta txakolina

    Gañeta txakolina

    Ostolaza familiak hainbat belaunaldi darama Askizuko gainean mahatsa lantzen. 1985.urtean ekin zioten Itziar eta Juliane

  • Akarregi Txiki

    Akarregi Txiki

    Aurreko belaunaldien ohiturari jarraituz, Joxe Manuelek 1990.urte inguruan ekin zion txakolingintzari. Itsasoaren kresal

  • Aroa

    Aroa

    1990.urte inguruan goi mailako sukaldari eta gourmet dendentzako kalitatzeko barazkiak ekoizteari ekin zioten Aroan. Urt

Gehiago kategoria honetan: « Balentzixa Nordekua E.Z »
itzuli gora