Dastatu gure produktuak

Konde mintegia

Nola heldu?

Konde baserrian, egun hirugarren belaunaldia aritzen da barietatean eta kalitatean oinarrituriko nekazal ekoizpena lantzen. Jose Julianek garaian garaiko orotariko landare eta barazkiak saltzen ditu mintegian eta Azpeitia, Elgoibar eta Zarauzko azoketan."

  • Verduras Frutas y Plantas

Lechuga, Acelga, Berza, Coliflor, Brócoli, Romanescu, Col de bruselas, Puerro, Cebolla, Cebolleta, Variedad en pimientos, Perejil, Apio, Guisantes, Haba grande, Escarola, Achicoria, Borraja, Vaina, Cardo, Espinaca, Tomate, Cilantro, Alcachofa, Albahaca Fresas, Frambuesas, Melón, Sandía

  • Acelga
  • Tomate
  • Lechuga
  • Coliflor
  • Fresa
  • Flores
  • Plantas Vivero
  • Cebolla
  • Guisantes
  • Haba
  • Berza
  • Escarola
  • Espinaka
  • Vaina
  • Verduras Frutas y Plantas Konde Mintegia negutegia.jpg

¿Dónde comprar?

  • mercados de Azpeitia
  • Caserio

Dirección y contacto

Galería de fotos

Konde Mintegia salmenta.jpgKonde Mintegia negutegia.jpgKonde Mintegia Baserria.jpgKonde Mintegia lanean.jpg

Gertuko ekoizleak

  • Etxearreta

    Etxearreta

    Garaian garaiko barazkiak ekoizten dituzte Etxearreta baserrian. Hirugarren belaunaldia da lanbide honetan aritzen direl

  • Negutoki

    Negutoki

    Urrestillako auzoan 14 urte inguru daramate Mari Jose eta bere senarrak nekazaritza lanetan. Etxe ondoko negutegietan le

  • Urkizahar

    Urkizahar

    2008an landatu zituen Luis Jabierrek etxe inguruko lur maldatsuetan lehen mahats zuhaitzak. Urtetik urtera zuhaitzak han

  • Aroa

    Aroa

    1990.urte inguruan goi mailako sukaldari eta gourmet dendentzako kalitatzeko barazkiak ekoizteari ekin zioten Aroan. Urt

  • Mauri arrautzak

    Mauri arrautzak

    Zubizarreta anaiek 24 urte inguru daramate oiloekin lanean. Etxe inguruko lurretan eta Azkoitiko ustiategian aire librea

  • Zumeta baserria

    Zumeta baserria

    Hirugarren belaunaldia daramate Zumeta Goikoa baserrian nekazaritza lanetan. Garaian garaiko produktu fresko eta natural

  • Gorostiaga

    Gorostiaga

    Kantauri itsasoko antxoa freskoaren kontserbak lantzen dituzte Gorostiagan, portuan kokaturiko ustiategian. Gaur egun, f

  • Itsasmendi Gutiziak (Orio)

    Itsasmendi Gutiziak (Orio)

    Duela lau urte zabaldu zuten Itsamendi Gutiziak denda Orion. Azken urte honetan Arantxaren ardurapean dago saltokia. Kal

  • Enparan Gain

    Enparan Gain

    40 urtetik gora daramate Enparan Gainekoek barazkigintzatik bizitzen. Garaian garaiko orotariko barazki fresko eta natur

  • Beizama gazta

    Beizama gazta

    1993an ekin zion Patxi Otaegik gaztagintzari; hirugarren belaunaldia da Arretan gazta egiten dutenetik. larre ederrez in

  • Jose Oliden barazkiak

    Jose Oliden barazkiak

    Orioko Anesta baserrian hirugarren belaunaldia aritzen dira baratzegintzan. Urte askoan negutegietan lan egin ondoren, g

  • Salanort S.L.

    Salanort S.L.

    Bi hamarkada baino gehiago daramate lanean, hainbat kontserba artisau eran egiten. Kalitatezko arrain freskoa itsasotik

Gehiago kategoria honetan: « Eizaguirre txakolina Kurutzia »
itzuli gora