Dastatu gure produktuak

Mokoroa

Nola heldu?

1983an kaletik baserrira bizitzera joan zen Inazio Gorosabel. Baratzegintzan eta zaldien hazkuntzan hasi bazen ere, gaur egun, okin lanetan aritzen da. Ogi eta madalena ekologikoak ekoizten ditu etxean bertan egina duen labean.

  • Pan

  • Pan 16032012_Urkome Mokoroa Ogia labean sartzen.jpg
  • Pan 16032012_Urkome Mokoroa Ogia egiten.jpg

¿Dónde comprar?

  • Mercados
  • Mokoroa

Dirección y contacto

Galería de fotos

16032012_Urkome Mokoroa Inazio egurra sartzen.jpg16032012_Urkome Mokoroa baserria.jpg

Gertuko ekoizleak

  • Zumeta baserria

    Zumeta baserria

    Hirugarren belaunaldia daramate Zumeta Goikoa baserrian nekazaritza lanetan. Garaian garaiko produktu fresko eta natural

  • Erribera

    Erribera

    Erribera baserriko lurren bueltan ardiak bazkan direla, Isabelek ardi latxaren esnearekin gazta egiten dihardu azken 3 u

  • Korta

    Korta

    Samiñoren magalean, Martitte auzoko lurretan nekazaritza ekologikoan aritzen da Iñaki Soraluze duela 9 urtetatik. Bere

  • San Juan Zahar

    San Juan Zahar

    Santa Kutz auzoko baserrian baratzegintzan eta lorezaintzantzan aritzen dira Izagirre eta Larrañaga. Aurreko belaunaldi

  • Balentzixa

    Balentzixa

    Aire libreko baratzegintzan aritzen dira Baletzixa baserrian duela hiru belaunalditatik. Garaian garaikoa landatuz, prod

  • Nordekua E.Z

    Nordekua E.Z

    Azkoitiako Santa Kutz auzoan, 10 urte pasatxo daramate senar emazte gazteek artzantzan. Udaberri aldera Izarraitz inguru

  • Landagarre

    Landagarre

    Santa Kutz auzoaren kaskoan kokaturiko inguru paregabean aurkitzen da Landagarre. 80 urtetik gora daramate baratzegintza

  • Oixon

    Oixon

    Elena Errastik etxeko ohitura zaharrei eutsiz, aurreko bi belaunaldiek lan egiten zuten modu beretsuan lantzen du baratz

  • Epelarre

    Epelarre

    Ekoizpen natural eta garaian garaikoaren aldeko apustua egina dute Epelarren duela lau belaunalditatik hona. Ahal den bo

  • Kurutzia

    Kurutzia

    Kurutziaga Azkoitiko San Martin auzoan kokaturiko baserria da. Nekazal tradizioko familia bizi da bertan, gaur egun hiru

  • Ipintza

    Ipintza

    40 urtetik gora dira jada Jose Julian baratzegintzan hasi zenetik. Aurreko belaunaldiek erakutsitakoari jarraituz, aster

  • Mokoroa

    Mokoroa

    1983an kaletik baserrira bizitzera joan zen Inazio Gorosabel. Baratzegintzan eta zaldien hazkuntzan hasi bazen ere, gaur

Gehiago kategoria honetan: « Rezabal txakolina Aitzeta E.Z. »
itzuli gora