Web Mapa

Gerezien infusioa jogurt-kremarekin

Osagaiak 4 pertsonentzat

  • 1 kg gerezi
  • 10 zl laranja-zuku
  • 4 jogurt natural
  • 5 gr arrain-isats
  • Menda


Prestaketa

  1. Beratu gereziak zukuarekin; horretarako, bildu plastikozko paperean, sartu ontzi garden batean eta berotu mikrouhin-labean 30 minutuz.
  2. Hezurrak kendu eta xehatu, eta ondoren pasatu iragazki finetik, coulis bat lortu arte.
  3. Gehitu deshidratatutako arrain-isatsaren 5 gr coulis epelari.
  4. Banatu edalontzi polit batzuetan, erdiraino beteta, eta utzi hozkailuan.
  5. Jogurta nahastu eta gehitu gerezi-coulisa gainetik.

Azken ukitua
Bota beratutako gerezi batzuk jogurtaren gainean eta jarri menda-hosto batzuk



Alergenoak

  • Arraina
  • Sulfitoak


Informazio gehiago

Galdakaoko Ostalaritza LHII ikastetxeak proposatutako errezeta

itzuli gora